לאחר CMV - האם אני בסיכון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 00:48 | מאת: שוש

שלום, לפני כשנה חליתי בCMV, ומאז עדיין לא ממש יצאתי מזה. גם הבדיקות מראות שהIGM עדיין חיובי. ככלל אני מרגיש קצת רעוע, ועדיין לא ממש 'בריא'. תחושה של מערכת חיסונית לא יציבה. האם אני בסיכון לפתח בעיות במידה ואדבק בשפעת החזירים? אני בלחץ אימים ממש... תודה

שלום שוש, לפי הנחיות משרד ההבריאות את אינך נכללת ב'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

06/08/2009 | 06:20 | מאת: הילה

אם את לא חשה בטוב את יכולה למגר את הוירוס בתוך 3 ימים בטיפול מדהים שהציבור לא מודע לו וכתבתי עליו רבות המידע באתר של המטפל שם על מחלת הנשיקה. האתר : WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות