האם נידבקתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 22:54 | מאת: מודאגת

לפני מספר ימים קמתי משינה עם כאבי ראש עזים , לא באיזור המצח אלא באיזור הראש עצמו איפה שהקרקפת הרגשתי אפילו חוסר הכרה והייתי מאוד מאוד עייפה.. לאחר מכן הופיע לי כאבי גרון, כאבי ראש באיזור המצח שיעול ונזלת.. בעיקר בלילה חום לא בדקתי אבל אני לא חושבת שיש לי.. אני אומנם מאוד עייפה אבל אני כך תמיד, אין לי שילשולים ואין לי הקאות הלכתי לרופא הוא בדק את הנשימה שלי ואת הגרון והאוזניים עם מכשיר שהוא כמו זכוכית מגדלת ושאל אם יש לי חום והקאות ועניתי שלא אך חזרתי הביתה מודאגת שלא ביצעו לי אבחנה יותר מעמיקה. אתה חושב שהכל בסדר או לחזור לבדיקה של משטח גרון? הרופא אמר לחזו אליו במצב של החמרה.. יכול להיות שסתם התקררתי?

שלום מודאגת, יכול להיות ש"סתם" התקררת ויכול להיות שחלית ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות