צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 22:22 | מאת: אמא צעירה

ד"ר שלום רב , בתי בת ה-שנה ושמונה חודשים מישתעלת כבר חודשיים ליפני שלושה שבועות עברה וירוס המתבטא בחום ומאז היא לא מפסיקה להישתעל ולהיות מנוזלת עברה ליפני שבוע צילום חזה והיה תקין היום הלכנו לרופא הילדים לקבל תשובה פשר לשיעול אך הרופא אמר שמאוד מסוכן להיכנס למירפא כי הוא איבחן היום חמישה ילדים עם שפעת החזירם, לכן הוא רק שמע לנשימות שלה לוודא שאין ציפצופים או חירחורים וקבע כי בבדיקה קלינית הכל תקין, 3 שעות לאחר שהגענו לבית עלה לילדה החום ל-38.4 האם יש סיקויי שהיא נדבקה במחלה כהגענו למירפאה??? או שמא השיעול והנזלת שיש לה מעידים עלהמחלה?? או אין מקום לדאגה? אודה לך מאוד על תשובה בהקדם היות ואני לחוצה מאוד מאוד

שלום אמא צעירה, לא סביר שהילדה שלך פיתחה חום בעקבות הדבקה (ב'שפעת החזירים' או בכל מחלה אחרת) שהיתה לה 3 שעות קודם לכן. יחד עם זאת, יתכן שבתך נדבקה בנגיף כבר לפני מספר ימים ועתה היא חולה בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות