שיעול חום ואינלציה לילד בן שנתים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 21:20 | מאת: משה

שלום רב, לפני כשבועיים חשדו שלבני בן השנתים יש דלקת ריאות והוא טופל באנטיביוטיקה, המחלה חזרה בימים האחרונים ולילד יש חום ולאחר החום או במקביל מתחילים שיעולים חזקים מאד והילד נדרש לאינלציה, אתמול במוקד אמרו לנו להא לקחת אנטיביוטיקה ושהריאות השתפרו מעט אך היא אינה יודעת מדוע החום כמו כן בוצעה צילום חזה וספירת דם. אני חושש מאד זה כבר שלושה ימים רצופים ובתחילה חשבו שזה כלום,מה דעתך? האם יתכן כי זו שפעת חזירים או שיש חשד ולא אומרים לי?

שלום משה, ייתכן ש"המחלה שחזרה" היא 'שפעת חזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות