נסיעה לניו זילנד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 20:26 | מאת: יהודית

ד"ר שלום, בנובמבר השנה בעלי אני וזוג חברים טסים לטיול לניו-זילנד + אוסטרליה. אנחנו בשנות 62. האם כדאי לנו לדחות את הנסיעה לשנה הבאה? האם שהייה במטוס במשך 24 שעות הסיכוי להדבק בנגיף גדול יותר? כמו כן, שני זוגות במכונית אחת במשך חודש ימים. אני בדילמה מה לעשות אודה לך באם תענה לי בהקדם.

שלום יהודת, אין ביכולתי לצפות האם בנובמבר השנה יהיה הסיכוי לחלות ב'שפעת החזירים' גדול יותר בניו-זילנד ובאוסטרליה מאשר בישראל, או גדול יותר במטוס ליעדים אלו מאשר בסופרמרקט בשכונת מגורייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות