cmv חיובי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 19:34 | מאת: קרן

שלום רב אני בת 28 ללא ילדים מנסה להכנס להריון 4 שנים בפברואר אחרי בדיקת דם גילו לי cmv חיובי עברה חצי שנה של גלולות עשיתי בדיקת דם ועדיין חיובי מה לעשות לדעתך? מה הסיכוי שאם אני אכנס להריון יקרה משהוא לעובר. עזרה בבקשה

שלום קרן, רופאים רבים טוענים כי אל לה לאשה להיכנס להריון כל עוד ה- IgM ל- CMV הוא חיובי. אני ממליץ לך להתייעץ בנושא זה גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות