שפעת החזירים והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 17:44 | מאת: ניצ

אני ככל הנראה בחודש הראשון להריוני. ברצוני לדעת מדוע נשים בהריון נמצאות בסיכון גבוה יותר? האם הסיכון הוא בחודשים מתקדמים יותר או באלה הראשונים? האם כל אשה בהריון הנדבקת נמצאת בהכרח בסכנת חיים? מה ניתן לעשות כמנע?

שלום ניצ, לא ידוע בדיוק מהי הסיבה לכך שנשים הרות (במיוחד בחלקו השני של ההריון)מפתחות יותר את סיבוכי 'שפעת החזירים' מנשים שאינן הרות. הבשורות הטובות הן שלמרות הסטאטיסטיקה הנ"ל מרבית הנשים ההרות מחלימות ממחלה זו ללא סיבוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות