חולת אסטמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 15:41 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 28 סובלת מאסטמה בינונית רוב שנות חיי. בשבוע האחרון אני סובלת מקשיי נשימה קלים ונאלצת להשתמש באופן תכוף יותר בונטולין, יש לי בנוסף גם כאב גרון קל (יותר כמו גירוי) אני סובלת משיעולים עם לחה ובאופן כללי אני די חלשה אך אין לי חום. האם אני צריכה ללכת להיבדק ע"י רופא היות ואני בקבוצת סיכון? אם כן, האם כדאי ללכת עם מסיכה על הפנים לקופת החולים? אודה לתשובתך.

שלום אפרת, 1. מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. 2. אם בכניסה לקופת חולים (או למרפאה שאליה תיגשי) יחלקו לך מסכת פה-אף אז מומלץ לך לחבוש אותה מרגע כניסך עד לרגע יציאתך מהמקום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות