חשד לשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 14:59 | מאת: מרק

שלום, בת שלי בת 3,7 שנים מאז יום שבת עם חום 38,5-39,4 ,כאבי גרון,חולשה וכאבים בכל הגוף,נזלת. הייתי איתה במיון במוצ"ש,שם עשו ספירת דם ובדיקת שתן - אמרו שלא רואים משהו מיוחד כנרא וירוס ושלחו אותנו הביתה.באותו יום (ראשון) הלכנו לרופא ,עשינו בדיקות שתן ,תרבית שתן ,משטח גרון- ושוב הכל תקין.בנתיים ביומיים אלה החום עולה ויורד אחרי אקמול .אתמול כבר חשבנו שהיא בסדר ובלילה שוב החום עלה ועד עכשיו 39,2 ולא יורד מתחת ל-37 (נותן אקמול כל 4-5 שעות ) , מה עלשות ?

שלום מרק, אם מצבה של בתך איננו משתפר אני ממליץ לך לקחת אותה לבדיקה חוזרת ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות