מה לעשות?חולשה,נזלת ,קשיי נשימה וחום עד 38

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 14:19 | מאת: מודאגת

שלום, אני סובלת כיומים מחולשה בכל הגוף ,כאבים בשרירים, נזלת וחום שאינו גבוה ולא עולה מעל 38 מעלות . אתמול הייתי אצל רופאה אשר אמרה שיש לי שפעת והפנתה אותי היום לעשות ספירת דם (וכך עשיתי) . היום התחילו לי קשיי נשימה הדומים לקשיי נשימה כשאני סובלת מאלרגיה . אולם לא אכלתי שום דבר אשר יכול לגרום לאלרגיה .ובינתיים לקחתי כדור טלפסט לאלרגיה אך ללא הקלה. האם ליצור קשר בדחיפות עם הרופאה, או שאין סיבה לדאגה? תודה רבה

שלום מודאגת, אני ממליץ לך לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות