חשד לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 14:02 | מאת: דנה

ביום שני בבוקר קמתי מצוננת,מעט שיעול,נזלת,ללא חום.בלילה החום עלה ל 38.7 נטלתי אופטלגין ונסעתי לבית החולים.בבית החולים עשו לי את כל הבדיקות.באמצע הלילה החום כבר ירד ל 37 ומאז ועד היום לא עלה.למחרת בבוקר(יום שלישי כבר חשתי טוב מאוד,הצינון חלף,והחום לא עלה מאז בכלל,אז שיחררו אותי הביתה,אחרי שעשו לי את כל הבדיקות)יש לציין שבבית החולים החלו לתת לי טמיפלו.לסיכום,מאז יום שני בלילה לא היה לי חום,או שיעול או כל סימפטום אחר.אלא שהתוצאות לא הגיעו ואני לא יודעת האם להתקרב לבני,והאם יש בכלל סיכוי שלקיתי במחלה. אודה לך אם תוכל לומר לי האם אני יכולה להתקרב לאנשים.כיום יומיים אחרי שהיה לי חום,חוץ מקצת נזלת אני מרגישה בריאה לגמרי

שלום דנה, לפי הנחיות משרד הבריאות חולה ב'שפעת החזירים' מפסיק להיות מדבק רק 24 שעות לאחר היעלמות כל התסמינים של מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות