האם כדאי להזמין טיסה לחו"ל?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 12:12 | מאת: maayan

אנו זוג בני 26, אשר אמורים לטוס לקובה,קוסטה ריקה ופנמה בחודש נובמבר. לאור המצב בעולם, אני חוששת לטוס שכן אני לא יודעת מה תהיה חומרת המחלה בתאריכים אלה. מה דעתך? האם הלחץ מוגזם? ומהי רמת התפרצות המחלה במדינות אלה? וכן, מה רמתם של בתי החולים אם ידוע לך תודה מראש

שלום MAAYAN, אינני יכול לחזות את מצב 'שפעת החזירים' בחודש נובמבר, ואינני יודע האם הסיכוי לחלות במחלה זו (המועד הנ"ל) יהיה גדול יותר במרכז אמריקה מאשר בישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות