התייחסות ראויה גם בטלפון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 12:11 | מאת: דוד

שלום לד"ר אפי. אני שמח לקרוא את תשובותיך ועד כמה נראה בהם התייחסות סבלנית וראויה. כמה מצער שכאשר יוצרים איתך קשר טלפוני התייחסותך שונה לחלוטין, והיא כוללת הרמת קול וטריקת טלפון. בתקוה ליחס טוב לשואלים גם בטלפון (למרות שזה לא מוסיף לך נקודות לרייטינג). דוד

05/08/2009 | 12:29 | מאת: גלית

לדוד שלום, האם אתה מטופל פרטי של ד"ר הלפרין? האם ד"ר הלפרין מחוייב לענות לך באופן אישי בכל זמן שנח לך? אני חושבת שלד"ר אפי מגיעה אך ורק (!!!) תודה ענקית על עבודתו ההתנדבותית שנעשית ללא שכר ובחפץ לב וסבלנות כה רבה מאין האומץ להתקשר אליו באופו אישי ולשאול אותו שאלות בנושאים אישיים ? אפילו אם היה הרופא הפרטי שלך, (ואני מניחה שהוא לא) אל תשכח שהוא מנהל יחידה בבי"ח, אדם מאוד עסוק ואינו יכול להיות פנוי בכל עת או זמן לענות בנוסף לפורום גם לשאלות טלפוניות מאחלת לך בריאות טובה (וחצי מהסבלנות והסובלנות של אפי) גלית

05/08/2009 | 13:10 | מאת: שלום דו,

שלום דוד, 1. על אנשים ששולחים תגובה כמו שלך המציאו את הביטוי: "כשנותנים להם את האצבע הם רוצים את כל היד". 1. מעניין (מאד) איך היית מגיב לו היית נמצא באמצע שיחה מקצועית עמי בחדר עבודתי- שיחה שאותה הייתי נאלץ להפסיק כדי לענות בטלפון, בנימוס ובסבלנות, למישהו בשם "דוד" שחושב ש"מגיע לו" לקבל את שרותיי- חינם אין כסף- 24 שעות ביממה: מן הסתם היית מתלונן על כך שאילצתי אותך לחכות בגלל שהעדפתי את אותו מטלפן על פניך. הרבה בריאות אפי

05/08/2009 | 13:22 | מאת: ורד

לד"ר הלפרין, חזק ואמץ מילים כדורבנות!!!!!! לא יאמן עד כמה יש אנשים כפויי טובה.... אוהבים ומעריכים אותך, אני כותבת בשמי אך בטוחה שזה בשם כל שואלי הפורום!!!!!!!!!!

05/08/2009 | 13:44 | מאת: רננה

חבל שטיפוסים חצופים כמוך מזיקים לפורום הנהדר הזה

05/08/2009 | 23:36 | מאת: דוד

לכל המתחסדות שלום רב. לפני שאתן מאשימות תנסו לברר את הפרטים. אבל האמת זה בטח לא מעניין אתכן העיקר מה שחשוב זה להתחנף, אז ארשה לעצמי לא להגיב. כן אתייחס לתגובתו של ד"ר הלפרין. אף אחד לא ביקש את שירותך בחינם וגם לא ל 24 שעות. נתבקשת לתת את שירותך בשכר. אמנם זה לא מתאים לך וזה לגיטימי, ואכן אינך חייב לי כלום. איש דרכים מתורבתות יותר לומר זאת. מכאן ועד מענה באופן לא ראוי וטריקת טלפון המרחק רב. אגב, לא הבנתי איזו 'אצבע' קיבלתי ממך בדיוק. אולי התכוונת לטריקת הטלפון? כל טוב לך ד"ר הלפרין. ואני מאחל לך שלא תידבק במחלת השחצנות המאפיינת רופאים רבים מידי במדינה שלנו.

מנהל פורום מחלות זיהומיות