האם כדי לעשות חיסון משפעת רגילה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 11:35 | מאת: אינה

שלום, הייתי רוצה לדעת האם מומלץ עכשיו ללכת להתחסן משפעת עונתית רגילה? האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לא להידבק - כמו לקחת ויטמינים מחזקים מע' החיסון?מיץ תפוזים?? מתי יגיע חיסון משפעת חזירים?האם יש כבר אפשרות להירשם לחיסון? האם שהייה בנתב"ג לא ארוכה יכולה להיות מספיקה כדי להידבק? האם מומלץ ללכת עם מסיכה? תודה רבה, אינה

שלום אינה, 1. לכשיגיעו ארצה (בקרוב) החיסונים כנגד 'השפעת העונתית הרגילה' יתפרסמו הנחיות מתאימות. 2. אינני יודע מתי יגיעו ארצה החיסונים כנגד 'שפעת החזירים'. 3. אינני מכיר את השפעת התפוזים / ויטמינים שונים על מחלת 'שפעת החזירים'. 43. אינני מכיר המלצה ללכת עם מסכות ב"רחובות" כדי להימנע מהדבקה במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות