אמצעי מניעה להדבקות במחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 11:27 | מאת: ענת

שלום, כיצד ניתן למנוע הדבקות במחלה. אנחנו טסים לדרום אמריקה האם כדאי לשים מסיכה במהלך הטיסה ולהסתובב שם עם מסיכה? האם יש דרכים נוספות ? תודה מראש ענת

שלום ענת, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' מומלץ להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). חבישת מסכות פה-אף במהלך טיסות לא הוכחה כיעילה לצורך כך (אבל את יכולה לנסות..). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות