שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 09:15 | מאת: רינת

אני כבר כמה ימים עם חום וכאבי גוף וכל התסמינים של השפעת ומאתמול אני מטופלת בתרופה "תמיפלו" נגד שפעת החזירים. אין לי חום תודה לאל כבר מאתמול ורציתי לדעת מה ההמשך בסוף הטיפול אחרי שאסיים את הכדורים מה לעשות? האם כאשר מרגישים טוב ואין יותר תופעות אפשר להתנהג כרגיל לצאת מההסגר שאני נמצאת בו? האם זה עובר?

שלום רינת, לפי הנחיות משרד הבריאות אדם מפסיק להיות מדבק ב'שפעת החזירים' רק כעבור 24 שעות מהיעלמות כל תסמיני מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות