נסיעה ללונדון בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 01:01 | מאת: ציפורה

אני בתחילת הריון שבוע שביעי יש לי מספר שאלות: האם יש המלצה לא לנסוע ללונדון בהריון? , האם תמי פלו מואשר לשימוש בהריון ?והאם יש המלצה לקחת תמי פלו לפני הדבקה , אשמח לקבל את תשובתך

שלום ציפורה, 1. אין בידי תשובה לשאלה האם סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' גדולים יותר בלונדון לעומת ישראל. 2. אם יש צורך ניתן לקחת את תרופת ה'טמיפלו' גם בהריון. 3. נכון לעכשיו משרד הבריאות איננו ממליץ על לקיחת התרופה הנ"ל לפני הדבקה / כטיפול מונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות