חום גבוה+קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 21:10 | מאת: מלכה

לבני בן ה18 (אסטמה כרונית) מאתמול סובל מחום גבוה 39.9 תשישות קשיי נשימה ושיעול עם הרבה ליחה. ביקרנו אתמול בערב אצל הופא, התבקש לנוח נבדק ונאמר לו שהראיות במצב טוב. במשך היום היתה לו הקלה בחום אך עתה לקראת ערב שוב טיפס ל39.5 . מה לעשות? האם כדאי להגיע למוקד, או שמא להמתין. איך אפשר לדעת אם זו שפעת רגילה שתעבור או שמא זה משהו שעתיד להסתבך במהירות- חס וחלילה?

שלום מלכה, מומלץ לבנך לגשת לבדיקת רופא/ה בהקדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות