תסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 16:15 | מאת: יעקב

שלום רב בן 52 במשך כשבוע אני סובל מגרון אדום וכואב וחולשת שרירים כללית מסויימת. איני משתעל ואין לי חום. לא נבדקתי אצל רופא. האם יש סיבה ללכת להיבדק אצל הרופא? האם יש סיכוי שיש לי שפעת חזירים? שאלה נוספת - בחודש דצמבר אני מתכנן לטוס לארה"ב, בהתחשב בעובדה שהשפעת תהיה אז בשיאה האם תצא המלצה להימנע מטיסות? אני מודה לך על תשובותיך.

שלום יעקב, 1. מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה (דווקא בגלל שתאור מחלתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים'). 2. אינני יודע מה יהיה מצב השפעת בעולם בחודש דצמבר הקרוב, ואין ביכולתי לתת המלצות בקשר להתנהגות / נסיעות במועד זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות