האם יש בדיקה המוודאת איזו שפעת זו??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 15:00 | מאת: הריונית בלחץ

אני בהריון ובנה של חברתי היה חולה בשפעת עם הקאות. הרופאה שלו אמרה שזו כנראה לא ש' החזירים אלא ש' אחרת.. אך לא בדקה בוודאות איזה נגיף זה. האם יש בדיקה המוודאת את הנגיף הספציפי של ש' החזירים במידה ויש מישהו חולה בתסמיני שפעת? שאלה נוספת שבטח נשאלה כבר: מהם הסיכונים של התמיפלו לעובר באם נאלצים לקחת אותו בהריון (אני בשבוע 25) תודה!

שלום הריונית בלחץ, כדי לאבחן את 'שפעת החזירים' מקובל לבצע בדיקה מיוחדת הנקראת 'משטח אף-לוע לשפעת החזירים'. השפעת ה'טמיפלו' על עוברה של אשה הרה איננה ידועה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות