שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 12:30 | מאת: תאו

שלום רב אני בחור בן 34 , בריא בדרך כלל , לפני חצי שנה עשיתי בידקות מקיפות כולל צילום חזה והכל היה תקין.הבעיה היחדה היא שאני סובל מעודף משקל :BMI = 40 , גובה 1.88 מטר. החל מאתמול מרגיש כאב קל בגרון , גוף עייף וכואב , הלילה לא ישנתי טוב. בבוקר פניתי למרפאה , בדקו גרון וחם. החום היה 37.5 (לפני שש שעות לקחתי שני כדורים של אדוול) ובדיקת הגרון אין כלום. הרגשתי שהרופא לא ממש בדק כי הוא אמר שאני לא בק3בוצת סיכון בנוסף לכך פלוטות הלימפה לא נפוחות ואין הפרשות. אבל אני עדיין מודאג. 1. האם יש סיכוי שנדבקתי 2. האפ לפי המשקל אני מוגדר קבוצת סיכון

שלום תאו, 1. יש סיכוי שנדבקת. 2. לפי ה- BMI שלך אינך מוגדר (ע"י משרד הבריאות הישראלי) כשייך ל'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות