שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 10:12 | מאת: ליה

שלום , לפני יומיים הייתי אצל אופטומיטריסט ובמהלך הבדיקה שמתי לב שיש לו נזלת ,אף אדום וכו ' כמובן שבמהלך הבדיקה הוא היה קרוב אלי , אני נורא חוששת שנדבקתי ממנו בשפעת חזירים , כמובן שישר אחרי הבדיקה שטפתי את הפנים וידיים , האם יש סיכוי לכך ,מה אני צריכה לעשות אני נורא מפוחדת, מה הם הסימנים ומה זמן דגירה של המחלה . תודה

שלום ליה, זמן הדגירה של שפעת החזירים היא בין יום לשבוע, ותסמיניה העיקרים הם חום המלווה בנזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה וכאבי שרירים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות