בריכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 08:53 | מאת: יעל

שלום רב, ברצוני לדעת האם ניתן להידבק בשפעת החזירים בבריכה? אני בטיפולי פוריות, ובשבועיים לאחר הביוץ אי אפשר לדעת האם יש הריון או לא? האם אני מסכנת את עצמי בהליכה לבריכה? מה ההמלצות לאישה בהריון?

שלום יעל, 1. אפשר להידבק ב'שפעת החזירים' בכל מקום ציבורי. 2. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה בנגיף מומלץ להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים במים ובסבון לעיתים קרובות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות