לדחות הריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 08:50 | מאת: לי

לאור מה שמסתמן כמגפה והסיכון לקבוצת נשים בהריון, האם אתה ממליץ לדחות כניסה להריון עד קבלת חיסון, אם וכאשר יהיה חיסון? אני גננת במקצועי לצערי הורים לא תמיד משאירים ילדים בבית כשהם חולים, או מחזירים אותם לפני החלמה מלאה, אז אני חוששת מהדבקות ולשטוף ידיים כל כמה דקות זה לא הגיוני. מה לעשות? בעלי ואני חוששים יותר מהסיכון של הפשעת על נשים בהריון במיוחד שיש לנו שני כבר שני ילדים מקסימים.

שלום לי, אני לא ממליץ על דחיית הריונות מתוכננים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות