הריון - טיסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 03:35 | מאת: דנה

שלום אני בת 32 בשבוע ה-7 להריון . נמצאת כעת בארה"ב בחופשה . בעוד שבוע אני טסה חזרה לישראל עם בעלי ובני בן השנתיים . מן הסתם אני השהה הן בשדה התעופה והן במטוס במקום צפוף הומה אנשים . כיצד עלי לנהוג על מנת להמנע מהדבקות? . בברכה ובתודה דנה

שלום דנה, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' מומלץ להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות