איך שכחתי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 00:45 | מאת: ענבר

עוד דבר מה קטן: 1. האם הנגיף מת בהרתחה? בשמש? האם מספיקה כביסה בטמפ' של 40 מעלות? 2. כמה זמן חי על משטחים בחוץ? 3. האם אדם שחלה מפסיק להיות מדבק עם חלוף התסמינים? תודה תודההה ענבר

שלום ענבר, 1. סביר שהנגיף מושמד בהרתחה. אין לי מידע על "כביסה ב- 40 מעלות". 2. סביר שהוא מתקיים מחוץ לגוף האדם כל עוד הנוזל (כגון טיפת הרוק) שבו הוא נמצא לא התייבש לחלוטין. 3. על פי הנחיות משרד הבריאות אדם מפסיק להיחשב כמדבק בחלוף 24 שעות מהיעלמות כל הסימפטומים של מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות