אוףףף....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 00:41 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין אני קוראת וקוראת ומתחילה ממש לחשוש... במידה והיה במוקד אדם שחשוד כחולה בשפעת החזירים האם היו אומרים משהו לממתינים בחוץ??? בעוד כמה ימים אני יכולה להירגע שבעלי והתינוק בריאים ולא נדבקו?? מה קורה שם באוסטרליה עם החיסון? האם הוא ספציפי לוירוס הזה??? מודאגת רצח!!! ענבר

שלום ענבר, ראי את תשובתי הקודמת אלייך בנושא תקופת הדגירה של המחלה. לפי מיטב ידיעתי עדיין לא קיים חיסון (המאושר לשימוש רחב) כנגד 'שפעת החזירים'- גם לא באוסטרליה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות