שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 22:27 | מאת: אבי

מיום שבת יש לי38+ מעלות חום כאבי ראש מפרקים שרירים ועיפות רבה.לא משתעל ולא מנוזל.ההיתי אתמול אצל הרופא אמר לי שאלה תסמינים סבירים של שפעת החזירים והורה לי על מנוחה שתיה רבה ואקמול והורדת חום.כמו כן כואבת לי מאד מפשעה בצד ימין ואף מוגדלת.הרופא שלח אותי לבדיקת דם ובו lymphocytes#נמוך 0.77 וגם 12.1 ב-% .neutrophils גבוה מהממוצע 79.2 .האם זה מאמת את שפעת החזירים או אולי מפריך..... מה זה אומר? מה עלי לעשות????????היום יום ב יש לי 37.4 מעלות חום עולה יורד.

שלום אבי, יכול להיות שמדובר ב'שפעת החזירים', והמלצות רופא המשפחה שניתנו לך הן הגיוניות. אם אינך משתפר כדאי לך לחזור לבדיקתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות