כיצד לאבחן שפעת חזירים או שפעת אחרת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 21:59 | מאת: רותי

ביתי בת 4 ו-8 חודשים, התעוררה אתמול עם חום של 38.4. לאחר מתן נר אברולט פורטה, ירד לה החום ולא עלה שוב. היום, מאז שעות אחה"צ מתלוננת על כאבי ראש חזקים מאד, החום שלה עלה ל-39.5, מתלוננת על קור והחלה להשתעל. כמו כן, ברצוני לציין כי בעקבות ציפורן שנפלה ברגלה, מטופלת מזה כ-6 ימים בצפורל (10CCX2). האם יתכן שמדובר בשפעת החזירים? כיצד יהיה ניתן לאבחן זאת באופן מוחלט? ומה עלי לעשות על מנת להיות שקטה? לתשובתך (המרגיעה) אודה! רותי

שלום רותי, יתכן ומדובר ב'שפעת החזירים', וכדי להיות יותר שקטה מומלץ לך לקחת את בתך לבדיקת רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות