הדבקה ומחוסנות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 15:38 | מאת: אתי

יש לי 2 שאלות: בתי בת 20 חלתה בשפעת עם כל תסמיני שפעת החזירים - היא הבריאה. עבר שבוע מאז הבריאה.האם אני אמא עלולה לחלות גם?האם אני מחוסנת אם לא חליתי?יש מס סוגי נגיפים לשפעת זו? אנו עומדים לצאת לשייט בן שבוע.נמצא כי באונייה שלנו נמצאו חולים בשפעת החזירים.האם זה מסוכן לשוט באונייה זו בגלל ששהו בה חולים? תודה

שלום אתי, 1. אם בתך חלתה לאחרונה ב'שפעת החזירים'- אין זה סביר שהיא תחלה שוב בקרוב באותו זן של שפעת. 2. העובדה שלא נדבקת ממנה איננה מהווה הוכחה שיש לך חסינות טבעית כנגד המחלה. 3. אין ביכולתי לחזות את הסיכוי להידבק ב'שפעת החזירים' באניה שבה אתם מתכננים לבלות בעתיד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות