איך להימנע משפעת חזירים ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 13:30 | מאת: המדריך המלא

משתתפי פסטיבל מטאל בגרמניה התבקשו בסוף השבוע "להימנע מחיבוקים, מנשיקות על הלחי ומלחיצת ידיים", מחשש להפצת שפעת החזירים. משרד הבריאות של שלזוויג-הולשטיין, מדינה בצפון גרמניה, פרסם את האזהרה אז זה בגרמניה, פה בארץ לא ממש נתקלתי בעלון מידע מסודר בעניין כמו שיש למחלות אחרות כמו איידס, סכרת, ובעיות פוריות,,, הרשת מלאה המלצות של גולשים, החל מזה שצריכת ויטמין D ממזון או תוספי מזון יכולה לתת לגוף את החיזוק שדרוש לו כדי להתמודד עם המחלה, המלצות של אנשים דווקא להידבק מחלה עכשיו ולפתח חיסון עצמי מאשר בעוד כמה חודשים שבתי החולים יהיו מלאים, תחזיות קודרות על כך שהמוני חרדים ימותו בגלל נישוק מזוזות ובתי כנסת ומקוואות, ברכות וקמעות מהרב המקובל בבא סיקו ראש ישיבת אבו כביר שתמורת 1000 ש"ח כפול ח"י חודשים בהוראת קבע מבטיח שתזכו לבריאות והגנה ממחלות כולל וירוסים ורוגלות של קומפיוטר, ודיונים בעד ונגד החיסון, ועד עם איזה מסכה לצאת לרחוב ממחר ] המלצה לדגם N97 - ולא זה לא נוקיה ] בקיצור, אפשר קצת סדר בכל המידע הזה, לא הגיע הזמן לפרסם מדריך מסודר על האסור והמותר ?

שלום המדריך המלא, את שאלתך מומלץ לך להפנות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות