שפעת הזחירים ומקום העבודה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 12:38 | מאת: רוני

שלום דר' הלפרין, אני בת 26 ועובדת בעבודה זמנית במקום ציבורי, שלצערי אינו פתוח ומאוורר כמו שצריך. בנוסף לחשיפה המוגברת שלי לקהל, הרבה מהעבודים מגיעים חולים לעבודה ולא מזמן כבר נדבקתי בשפעת קלה. למרות שחוסנתי בחורף האחרון. אני שומרת על הניקיון האישי שלי באובססיביות מאז התפרצות המחלה, אך כנראה מקום העבודה שלי חזק ממני. כיוון שצעירים הם קבוצת הסיכון במחלה הזו, החורף הקרוב מתחיל להפחיד אותי. האם יינתנו הנחיות ברורות למקומות עבודה? כיצד אוכל להמנע מהמחלה במקום עבודה כמו שלי? והאם הסכנה היא עד כדי כך רצינית שעליי לשקול חיפוש עבודה אחר? תודה, רוני

שלום רוני, נסי להפנות את שאלותייך בנושא למשרד הבריאות ו/או לרופא/ה התעסוקתי/ת הקשור/ה למקום העבודה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות