גם בהריון וגם אמא לעוד 2 ומתה מפחד!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 12:19 | מאת: חלי

שלום, אני בהריון בשבוע 24 וגם אמא ל2 בנות קטנות יחסית 8-ו5 ואני פוחדת בטירוף בחדשות כל הזמן אומרים שמי שיפגע הכי הרבה זה נשים בהריון ועובריהן וילדים איך מתמודדים עם זה???? אני בקושי יוצא מהבית עם הילדים כל התעטשות שלהם אני מחסירה פעימה וחיה בפחד ומחשבות , מה קורה עם החיסונים יכול להיות שאין עדיין ?<?<? איך מתפטרים מהמגיפה הזו? הדיווחים עכשיו מדברים על רבע מכלל האוכלוסיה שידבקו הנגיף הזה וכ700 חולים ימותו כתוצאה מהנגיף זה זורע הרבה יותר פחדים מה עושים ולמה באמת אין הנחיה גורפת ללכת עם מסכות כדי אולי לנסות למזער את ההתפשטות???

שלום חלי, אני מציע לך לחזור לשגרת חייך עם 'ואריאציות' שכוללת התרחקות ככל האפשר מאנשים חולים והקפדת יתר על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות