המשך לשאלת הידבקות במחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 11:25 | מאת: שרית

בהמשך : השאלה הייתה -האם כל עוד הוא משתעל כתוצאה משפעת החזירים למרות שהוא כבר 5 ימים ללא חום ורק ממשיך להשתעל היטב, האם זה עדיין יכול להדביק אותנו.האם עד היום כשבוע וחצי מתחילת המחלה שלו לא נידבקנו סימן שלא נידבק? ברדיו ב- 103 FM נאמר ע"י פרופ' רביד שבשנת 67 הייתה בארץ שפעת חזירים ויש סיכוי שאנשים שנולדו לפני שנה זו לא יחלו במחלה. שרית

שלום שרית, 1. סביר שאם לא חליתם, אחרי שבוע וחצי של חשיפה לבנכם, אזי לא נדבקתם מ מ נ ו, אבל אתם עדיין יכולים להידבק מאנשים אחרים. 2. אין ביכולתי להבדיל בין שיעול שנגרם מ'שפעת החזירים' לשיעול שנגרם מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות