בבסיס היה חשש לשפעת חזירים החייל נסע איתנו לשייט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 09:25 | מאת: דבורה

נפל למשכבו מספר ימים בשייט קיבל טיפול על ידי רופא האונייה אנטיביוטיקה לזמן קצר מאוד תמוה ושתי זריקות.לפי נסיוני לקיחת אנטיביוטיקה אורכת זמן רק יותר. האם יש אנטביוטיקות מכת מחץ ליומיים בלבד???אחרי יומיים הבחור שרעד וישן קם והתאושש.האם לרופאים זרים יש טיפולים אפקטיביים יותר מהטיפולים שניתנים לנו בארץ.על התהליך היה מוזר.מפתיע. האם יש הוראה לכל הרופאים לבדוק כל שפעת אם היא שפעת חזירים??? האם כניסתנו לחדרו מדבקת.איך אפשר להבחין בהבדל בין שפעת רגילה לשפעת חזירים???

שלום דבורה, אין בשאלתך מספיק ע ו ב ד ו ת שיאפשרו לי להשיב על מרבית שאלותייך. אני מציע לך להתייעץ בנושא עם הרופא/ה בבסיס שבו את משרתת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות