עד מתי המחלה מדבקת ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2009 | 09:07 | מאת: שרית

ברצוני לדעת האם לאחר שבני היה חולה בשפעת החזירים כשבוע וחצי. ( נדבק בצבא יחד עם עוד כ- 20 חיילים בקורס) .כיום הוא בלי חום כבר 5 ימים. אולם ממשיך להישתעל.האם כל עוד הוא משתעל זה מדבק.האם לקיחת משאף ונטולין יכול לעזור להרגעת השיעול . הוא אסמטי ואלרגי קשה מקבל חיסונים לאלרגיה. תודה מראש בבריאות טובה שרית

שלום שרית, על פי הנחיות משרד הבריאות חולה ב'שפעת החזירים' הינו מדבק עד 24 שעות מהעלמות כל תסמיני מחלתו. בנוגע לאסטמה שלו- אני ממליץ לך לפנות לרופא/ת משפחה או לפולמונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות