פרונקלים חוזרים ונשנים באזור האף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2009 | 20:43 | מאת: רובי

במחצית השנה האחרונה צמחו לי 4 פרונקלים בתוך נחירי האף, בהפרש של כחודש בין אחד לשני, ובכל פעם באזור אחר בתוך אחד הנחיריים. והשבוע צמח לו החמישי, הפעם מחוץ לאף קרוב לעיניים. בכל פעם רופא אא"ג נתן לי אנטיביוטיקה, אבל לא נראה שזה הפתרון הנכון לפתרון הבעיה. מיותר לציין את הכאבים הגדולים על לשלב בו המוגלה פורצת. (סליחה על התאור) ברצוני לשאול האם ידועה תופעה שכזו או סיבתה, וכן האם אכן אא"ג הוא התחום הנכון, או שאולי כירורג, רופא עור, אחר? כל הכוונה תתקבל בתודה. רובי

שלום רובי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך הן לרופא/ת א.א.ג והן לרופא/ה אימונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות