תופעות לואי - חשש מהדבקות אישה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2009 | 18:30 | מאת: אורלי

החל מאתמול בעלי מתלונן על נזלת + התעטשויות + כאבי ראש + חולשה אנו לא משפחה לחוצה עם כי אני מאוד חוששת אני בחודש שביעי להריון ויש לי עוד שני ילדים בבית , אנו מטפלים באמצעות קולדקס האם יש סיבה לבהלה . אנו נמנעים עד כמה שניתן להגיע למוקד ואו בה"ח/קופת חולים מחשש ששם הנגיף מסתובב בחופשיות , אודה לך עך תשובתך המהירה ככל הניתן אורלי

שלום אורלי, יתכן שלבעלך יש 'שפעת החזירים' ויתכן שיש לו בעיה אחרת, ולא כל כך הבנתי מהי השאלה אלי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות