שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2009 | 15:37 | מאת: אושר

היי,הנני בשבוע 31 להריון ואפשר לומר דיי בלחץ מנושא שפעת החזירים כפי שציינה קודם שרית .. יש לי קשיי נשימה ואני מרגישה חולשה ועייפות כבדה האם יש צורך שאלך לערוך בדיקה? זה דיי מבלבל החום המעייף החולשה מהכבדות בגלל המשקל וחוסר האוויר . נורא מבלבל ומדאיג כמה זמן הנגיף "דוגר" עד התפרצות חום או כל דבר אחר ?

שלום אושר, זמן הדגירה של 'שפעת החזירים' הוא בין יום לשבוע. אם אינך מרגישה טוב מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות