מחלת הנשיקה והליקובקטר פלורי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2009 | 13:47 | מאת: גלית

שלום אני חולה ב CMV כבר 4 חודשים ליפני טיפול IVF וגם כרגע בהליקובקטר פלורי ושמעתי שיש תרופה בשם מונו קיס של חברת אנדרסון שיכולה ליגרום לי להחלים רציתי לישאול האם אתה מכיר את התרופה ומה דעתך ושאלה שניה האם יש תרופה אחרת שיכולה לעזור לי להבריא במהרה ממחלת הנשיקה כי אני לא יכולה לעבור IVF כי המחלה פעילה ולגבי הליקובקטר פלורי בבדיקת הנשיפה התשובה היתה 21 והחלמתי ה ירד ל2 ועבר חודש מאז ושוב אני מרגישה שחזר לי החידק איך ניפטרים מהחידק הזה . תודה גלית

שלום גלית, 1. התרופה שעליה כתבת (למחלת הנשיקה) איננה מוכרת לי. 2. אם את חושבת שפרוטוקול טיפולי מסוים לא עזר לך להיפטר מההליקובקטר פילורי "שלך", ניתן לבצע בדיקה חוזרת בכיוון זה, ואם הרגשתך תתאמת- לנסות פרוטוקול חלופי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות