בתי העלתה חום ללא כל סימן מקדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 23:16 | מאת: גיל

בתי קיבלה באופן מפתיע וללא כל סימן מקדים חום גבוה כ 39 מעלות. איך אפשר לגלות אם היא נדבקה בשפעת החזירים? כרגע הסימפטום היחיד הוא חום. תוך כמה זמן הסימפטומים האחרים אמורים להופיע אם בכלל?

שלום גיל, 1. אמנם 'שפעת החזירים' מוגדרת כהופעת חום (38 מעלות או יותר) מלווה באחד מתוך חמשת הסימנים- נזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה או כאבי שרירירם, אך לא בהכרח חייבים סימנים אלו להופיע, ויתכנו גם סימנים אחרים. 2. לצורך אבחנה וודאית של המחלה יש לבצע משטח אף-לוע מיוחד (אך אם אין סיבה מיוחדת לא עושים זאת יותר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות