איבחון במקרה של חולה אסטמטי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 23:00 | מאת: צחי

שלום רב, אני סובל מאסטמה בחומרה בינונית ולפיכך הבנתי שאני בקבוצת סיכון. מזה כשבועיים שלושה הסמפטומים של האסטמה גברו ויש לי ליחה מוגברת בצבע לא יפה. במשך השבת האחרונה עלה לי החום לבסביבות 38 מעלות. שאלתי כיצד עלי לנהוג, מאחר וחוץ מהקוצר נשימה שיתכן מאוד שהוא נובע מהאסטמה והחום, אני מרגיש סה"כ חיוני, ואין לי סמפטומים נוספים כגון כאבי ראש או גרון חזקים.באיזו דחיפות עלי לגשת לרופא?

שלום צחי, אם אמנם יש לך 'שפעת החזירים' אזי מומלץ לך טיפול תרופתי כנגד המחלה, ולצורך כך עליך לגשת לרופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות