השתעלו עליי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 18:05 | מאת: גל

אמש כשעמדתי בתור לאוטובוס אדם מבוגר השתעל לכיווני, אתמול וגם היום אני סובל מכאב גרון (אם כי היום הוא השתפר משמעותית) וצינון (ללא חום), כמו כן בלילה התקשיתי להרדם עד שלקחתי דקסמול קולד והכאב גרון והצינון פחתו ויכולתי לישון. מה הסיכוי שמדובר בשפעת החזירים? כמה זמן לוקח לסימפטומים להופיע מרגע ההדבקות? (אציין כי בחמישי בלילה הייתי במסיבה במהלכה הזעתי וחולצתי התרטבה ולאחר מכן שהיתי במזג אוויר קריר כשהחולצה הרטובה לגופי)

שלום גל, זמן הדגירה של 'שפעת החזירים' הוא בין יום לשבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות