זיהום שניוני ב CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 18:00 | מאת: הריונית בפעם האחרונה

שלום ותודה על זה שאתה כאן ועונה לכל השואלים, כל הכבוד לך!! אתה באמת ראוי להערכת כולנו ורובנו שואלים בלי להודות לך אז אני חושבת שאתה ראוי להרבה הערכה ותודה עבודת הקודש שאתה עושה... אז לשאלתי, רציתי לדעת איך מתבטא זיהום שניוני ב CMV ומה השפעותיו על העובר? אני בשבוע 32 להריון מחוסנת ל CMV (חליתי בעבר, עפי בדיקות שהתבצעו בתחילת ההריון) ו- 2 בדיקות נוספות במהלך ההריון הראו שלא נחשפתי שוב לנגיף (אני שואלת כי אני משתעלת ומצוננת עם גרון כואב וללא חום מזה מס ימים ורציתי לדעת אם לעשות שוב את הבדיקה ל CMV ) תודה רבה שוב מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום הריונית, 1. זיהום שניני ב- CMV יכול להתבטא (מבחינה קלינית או מבחינת ההשפעה על העובר) כמו זיהום ראשוני בנגיף זה, עליו תוכלי לקרוא באתר http://www.doctors.co.il/ar/2960/CMV+-+הנגיף+המסתורי. 2. לפי התאור שלך אינני רואה סיבה מספקת לבצע בדיקה חוזרת ל- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות