תשובות לשאלות על השעפת והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 17:22 | מאת: גלי

שלום רב, חוסר הידע , חוסר הוודאות גורם לשיתוק נוראי...ההרגשה היא בקרב נשים בהריון שאני מכירה היא קשה...רופאי הנשים לא יודעים לענות על שאלות ואין ממש עם מי לדבר... - האם יש מוקד ארצי / מרכז של בית חולים שאפשר לפנות אליו עם שאלות?? -האם כל אישה בהיריון שתידבק במחלה - עוברה ייפגע? - אים אין מספיק ידע/מידע על מעבר המחלה לשילייה - מה אמורה לעשות אישה בהיריון שנדבקת??? ללדת ולראות האם "הכל יצא בסדר"??? - האם תמיפלו מותרת בהיריון? - האם בדיקת מי שפיר או סקירת מערכות - תוכל לקבוע האם עובר נפגע?? זה ממש קשה שאין עם מי להתייעץ , שאישה בהיריון נדבקת ולא ברורה המשמעות של הפגיעה בעוברה...מה נוכל לעשות??? הפחד משתק...זה מרגיש כל כך הזמן ה"לא נכון" להיות בהיריון.... כולנו רוצות תינוקות בריאים ...

01/08/2009 | 17:48 | מאת: קרן

הי גלי, מאוד מזדהה ומשתתפת בתחושותייך... אני בהריון בשבוע 32 ופשוט בחרדה נוראית.. כ"כ הרבה יכול לקרות בחודשיים שיש לי להעביר עד הלידה.. הפחד פשוט משתק... מאחלת ומתפללת לבריאות לכל הנשים בהריון בתקופה קשה זו

מנהל פורום מחלות זיהומיות