שפעת או לא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 15:30 | מאת: אנג'ל

אפי שלום ילדתי בת ה-5 סובלת מחום גבוה מאוד שיעול כאבים בכל הגוף וגם כאב גרון. היינו אצל הרופא שאמר שזו סתם התקררות. היא מטופלת באקמול ולא יוצאת מהמיטה יומיים. היא לא מעולפת, היא פשוט נחה. היא גם מתלוננת שכל דבר שמביאים לה לאכול מלוח לה, אפילו שוקולד. האם כדאי לחזור לרופא, או פשוט לחכות שיעבור? היום אחרי יומיים היא כבר מרגישה הרבה יותר טוב.מה כדאי לעשות?

שלום אנג'ל, אם מצבה של ילדתך משתפר (אפילו לאט) אז אינני מוצא סיבה לרוץ לבדיקה חוזרת של רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות