כאבי שרירים אחרי שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 14:24 | מאת: ליאת

לפני כמה ימים התחילו לי סימני שפעת - חום, כאבי ראש וכאבי שרירים. הלכתי לרופאה שבדקה אותי, אמרה שהריאות נקיות ונתנה לי תמיפלו. לקחתי את הכדורים ובאמת החום ירד וכאב הראש פסק. כאבי השירירים התחלפו לכאבים אחרים שאני סובלת מהם כבר יומיים. התחושה היא שכל השרירים תפוסים, כאילו התקצרו, במיוחד בגב התחתון, בצידי הגב התחתון וברגליים. זה לא כאב אלא תחושה של משיכה וצריבה. מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה

שלום ליאת, כאבי שרירים (בצורות שונות) הן תלונה אופיינית אצל חולי שפעת, אך אין ביכולתי לדעת אם הכאבים "שלך" הם חלק מהמחלה הזו או אולי נובעים מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

12/01/2011 | 16:39 | מאת: יאיר

גם אני אחרי שפעת עם כאביי גב איומים - אני לא סובל מכאביי גב בכלל התחיל יחד עם השפעת - אני לא יודע איך להתמודד עם הכאבים הללו בתרופות סבתא - למשהןא יש רעיון

מנהל פורום מחלות זיהומיות