תינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 13:38 | מאת: מיכל

בני ובתי חולים בחום גבוה מעל 38 מעלות עם שעול וליחה ירוקה אני מניקה וגם חומי עלה האם יש סבירות גבוהה שגם התינוקת נדבקה? מה הטיפול וכיצד אדע אם אכן לקתה גם היא במחלה תודה

שלום מיכל, יתכן שגם את וגם ילדייך וגם התינוקת שלך נדבקתם ב'שפעת החזירים'. אם אתם לא נכללים ב'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה המלצת משרד הבריאות היא לקחת טיפול סימפטומטי (כגון נוזלים, תרופות להורדת החום וכד'), להישאר ב'בידוד מרצון' בבית ולחכות בסבלנות עד שהמחלה תחלוף מעצמה. אם, לעומת זאת, אינכם משתפרים או מצבכם מחמיר- יש לפנות לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות