שעיר על הלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 13:03 | מאת: מירב

אשמח אם אקבל תשובה, עברתי ניתוח להוצאת שקדים ואיני יודעת להיכן לפנות לקבל תשובה בנושא, אני בת 30, הייתי מאושפזת 11 ימים, לא אכלתי ולא שתיתי,כאשר חזרתי לאכול, להפתעתי מצאתי על הלשון מין סוג של שיערות קטנטנטת צפופות, בצבע לבן, שגדלו להן באותה התקופה ללא מזון ושתייה. אני מצליחה לגרד חלק מהן אבל רוב מקבץ השיערות נישאר. מה זה ???

שלום מירב, לא סביר שמדובר ב"שערות" אמיתיות אלא יותר בחיפוי כלשהו של הלשון- למשל כזה שנגרם ע"י פטריה (כמו קנדידה). המלצתי- בדיקת רופא/ה (וטיפול בהתאם לאבחנה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות