שפעת החזירים ופוליו.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 11:55 | מאת: אסתי

שלום רב. אני סובלת מפוליו, בת קרוב ל-60. בין השאר יש לי קיפוסקוליוזיס קשה ונאמר לי בעבר שמצב זה מצמצם את ה"קפסיטי" של הריאות שלי. אני לא נוטלת תרופות או נעזרת במכשיר כלשהו לצורך נשימה. האם אני בקבוצת-סיכון? עלי לציין שאני כבר יומיים עם חום אך ללא תסמינים במערכת הנשימה.

שלום אסתי, את לא נכללת ב'קבוצות הסיכון' שאותם הגדיר משרד הבריאות הישראלי, אבל לא מן הנמנע שאת עשויה לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים' יותר מאשר אנשים עם ראות "רגילות". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות